pttson

Jaha, nu måste jag verkligen skriva analysen av denna fina bok, Stackars Pettson. Ska analysera hur han mår osv till psykologi A, ska vara klart imorrn + att provet är imorrn som jag inte pluggat alls på ><

 

Dessutom är jag inte klar med några matteuppgifter som oxå måste vara klara imorrn.

 

Heeeeeeeeeejs.


fråga?

Ska nog skaffa snelugg igen, what do you guys think???


sthlm

Lite random bilder ifrån min klass's Stockholmsresa den 19/5 ^^

 

 

En rolig lampa man kunde spegla sig i.

En söt bok med en kladdig mask!

Vi såg nästan en kändis.

Vi åt på Ben & Jerry's i Gamla stan. Sara tog en milkshake då man fick välja två smaker, gooott!

Vi såg "En familj" på Dramaten. Den var ganska bra men väldigt lång!

 

 

Imorrn har jag sovmorgon eftersom att iv:t är slut :D Skönt och behövligt. Frågan är varför jag inte sover nu.

Hejs!


that's how we do it

Hur gör vi på Folkunga när vi ska göra grupparbeten? Jo vi väljer om vi ska vara päron, banan eller äpple, och sen så får man se vad man blev. Jag valde banan på detta arbete!

Och ja, det är en ananas ni ser längst ner i bild. Några personer i min klass gav den helt raNdom till vår lärare?! Han sa att det var första gången under hela hans lärarkarriär som han fått en ananas. Jag som trodde att lärare ofta fick ananaser?

 

Pusshej, Sofie "tvingade" mig att lägga in mobilbilder så därför kommer lite random upp! :)


men linda då

Vad är detta för påhopp????


Morsdag

Mamma fick tårta och presenter imorse, till och med lite sång fastän det typ bara var jag som sjöng.

 

Annars idag? Jaadu, har gjort lite matte, lite historia. Inte blivit färdig med nåt. Inte pluggat psykologi. Ohhh. Har ont i axlarna.

 

Ne nu ska jag nog duscha,

bajbaj! HUR BLEV TEXTEN

STOR???????


tött

Jag är liiite trött nu kan man säga. Varit i lambohov och kollat Eurovision med några kompisar, skoj! Vi tippade topp tio och åt massa grönsaksdipp & popcorn osv. Myspys.

 

Imorrn; historia, psykologi x2, matte... Och massa annat ofc.

 

Mors dag oxå!

Puss♥


ickefungerande mobil

Vill bara säga att min mobil har väldigt mycket damp fram & tillbaka, så dissar er inte om jag inte svarar! Haaatar den. Har inte råd att köpa en ny. Vill inte lägga pengar på mobil rättare sagt kanske.. Men ja.

nordamerikas ursprungsbefolkning

måste bli en 6 sidor iaf. ajajajj Jaja.

 

Kul på stan idag haha :D + plugg + semin ikväll?

 

Imorrn träffa Sofie i hooope? ^^

 

På lördag plugg + baka till mors dag + träffa lite kompisar på kvällen o se Eurovision

 

Söndag - antar plugg? Det finns ju en hel del att göra..


MISS U

Saknar er söta människor! ♥


oh

varför har man en blogg om inte för att berätta ointressanta saker. varför får man inte ha en iphone? men även om jag vill ha en så har jag inte råd. om jag inte ska sälja mina saker och mig själv typ. (bajs på PA förresten) jag är så sjuuuukt positiv! iaf kl halv två på natten. OH jobbiga skola & allmäna liv. jag ska lifta ner till grekland och bygga en kind of igloo i sanden och bo där i. HUR stavar man till igloo? en rund sak oftast byggd av is om ni fattar vad jag menar ens.

 

kvvvvvvvväääääääääääääävs


men nee

jag vill inte gå till skolan imoooorrn. inte åka buss heller för den delen. jag orkar verkligen inte med skiten. kommer få ig i franska som ett exempel. bajs. bajs på franska, bajs på matte, bajs på svenska, aa ni fattar det är sjukt mycket skit vi snackar om här. OOOH bajs på historian! fucking nordamerikasursprungsbefolkningsarbetepå8sidor. bajs på psykologiprovet som jag inte kommer hinna plugga till och bajs på fallbeskrivningen i Psy som är enda chansen att få visa högre bajskvalitéer. Känner mig så mogen med allt skitsnack.

vafaaaaaaan

varför i allsin dar kan jag inte kommentera sofies blogg? vad har jag gjort för fel? VA

 

oooh


1:11

varför är jag uppe, tralalalala?

för jag har sett film, tralalalala.

det var mycket bra, tralalalala.

men jag blev rädd i slutet. för jag förstod att den va baserad på en bok jag en gång läst, så då fick jag lite panik. men filmen slutade inte lika hemskt som boken. tack. annars hade jag nog börjat gråta.

nu är jag trööött. kommer antingen börja garva eller gråta snart.

 

PUSSEN


iPhone??

Ska man köpa sig en iPhone kanske? Min mobil har nämligen DAMP. Eller ja, den funkar inte. BAAAAAAAAAAAAAJS


DRÄNK


PACMAN

Oj vad kul. Om man går in på Google så kan man köra Pacman! Jag fick lite panik när det började pipa och ha sig kan jag ju säga.

Random som man säger.

 

Pussen.


tele2

Sofie, se på rubriken :D Jag gillar hårda sängar, typ? Vi kan lägga på ett täcke :)

 


hm

Vad var det jag hade tänkt skriva? Hm vet ej. Hade iaf mitt sista NP denna termin idag. Eller okej, jag har franska oxå. Men det vill jag verkligen inte tänka på. Hej ig. Vet inte ens när det är, säkert nästa vecka.

 

NPt idag var EngB muntligt. Hade det med Magdalena, skönt det i alla fall! Men ämnet var skapligt stört kan man ju säga, så det var svårt. Menmen, det gick som det gick.

 

Random bild ifrån Feferoni! Självklart så har jag en liten feferoni på min gaffel. Dah liksom.

 

Omg vilken bild. Men ja. Okej, tänkte precis förminska ner den men min fina webbläsare har damp. Men nu ska jag klicka upp explorer för Fronter gillar inte Opera.

 

Hejs & sov gott!


to my best friend

Det kostar 170/dygn, + 30 för el! Värt jaaa? :) 200kr var för 2 dygn, yeaaaaaah? :) Let's sno din mormors husvagn riiiiiiiiight? :)

 

Haha, PUSS vad gör man inte när man inte kan kommentera!♥


friday

Kan fortfarande inte kommentera! Fast jag vill, så tyvärr och förlåt.

 

Idag kändes det lite som måndag eftersom att jag inte hade några lektioner igår. Det eftersom att vi var i Stockholm i onsdags. Var på moderna muséet, såg massor coola målningar av t.ex. Picasso, Monet, Matisse & Andy Warhol. Går man kultur så gör man. Sen så var det fri tid, gick runt massor och fick skapligt ont i fötterna! Sen en guidad tur på Dramaten, scary gubbe. Sen fri tid och sedan teaterföreställning på Dramaten på kvällen till elva nånting.

 

Idag så köpte jag en klänning på h&m, åt en mjukglass från McD med jordgubbstopping och legat i soffan på altanen och bara legat typ. Varför har jag aldrig smakat jordgubb förut? Mycket god & somrig tycker jag allt.

 

Åt årets första färskpotatis idag. Ja, jag tycker faktiskt att det är en stor stor skillnad mellan vanlig potatis och färskpotatis, färsk är mycket godare om man bara äter vanligt kokt enligt mig. Så det var mums typ.

 

Spelat kubb har vi oxå gjort.

 

Sen kan man fråga sig varför jag hade långa varma jeans på mig idag när det var så varmt??

 

HEEJS


..,.-,.-

För det första, kan inte kommentera folks bloggar :o Så därför jag inte svarar på kommentarer t.ex.

 

För det andra, bajs. Jag orkar verkligen inte.


bajs

Saker man kan göra för att undvika att plugga matte?

 

  • Mixa ihop en smoothie
  • Prova lite kläder man fått i present
  • Sätta upp konstiga frisyrer
  • Gå på toa
  • Stå och slökolla på tvn
  • Hämta saker nerifrån
  • Kolla efter nåt gott recept på internet
  • Skriva blogginlägg
  • Läsa andras bloggar
  • Tänka på vad man ska ha på sig imorrn
  • Tänka på vad man ska ha på sig iövermorrn
  • Sitta halvt på en stol
  • Tänka konstiga tankar
  • Vara depp

 

Detta är alltså bara några saker man kan göra för att undvika jobbiga saker i ens liv, typ matteplugg mm. Och om de är effektiva? JA, jag har inte hunnit plugga alls.

 

(Y)

 

 


Intro

Igår så var det introduktionsdag för mitt sommarjobb! Ska ju nämligen jobba på Valkebobadet i Vikingstad 4 veckor i sommar. Vecka 29-32. Tror att det kommer bli kul! Hoppas jag iaf. Ska jobba i kiosken + städning av omklädningsrum. PLUS att de sista två veckorna så ska jag vara simskoleassistent!

 

Hon hade tydligen bara tagit ett namn, och det var då mitt. Och de sista veckorna är det en ifrån Skottland som ska hålla i simskolorna. Och igår kunde han i princip ingen svenska... Hm, hur ska han lära ut simning till de små barnen? Hon sa att jag kanske skulle bli tvungen att "tolka" lite vad han sa åt de mindre barnen. Okeeej. Synd att jag hade jättesvårt att höra vad han sa, även när han pratade engelska?? Kan bli intressant! Haha :p

 

Men ja, kom gärna och köp glass,godis,pannkakor och jagvetintevad av mig när jag står där i kiosken! :D Och snälla smutsa inte ner fööör mycket i omklädningsrummet ;)

 

Hejs svejs!


oh

Varför varför varför sitter jag här när jag har MaB NP imorrn? Och när jag dessutom inte har orkat jobba nåt på mattelektionerna de senaste månaderna?? OOOOh jag orkar inte med skolan. Så mycket som ska hinnas med på så lite tid.

 

Idag så cyklade jag hem från skolan, gjorde världens "omväg" dessutom (med mening alltså). Så blev uppemot 4 mil, bra det med tanke på tjejvätternskiten :)

 

PUSSHEJ


bajsillamående

Beckfilmen var bra! Särskilt ett ställe var väldigt kul, typ alla i salongen skrek + ryckte till värsta mycket haha. Men det var läskigt!!! Den hette "Levande begravd" usch. Gunvald är ju roligast :D

 

Nu mår jag illa. Jag mår ännu mer illa när jag tänker på att imorrn ska vi diskutera ännu en bajsbok från 1800-talet. Som jag har läst typ 2 sidor i. Eller det är en pjäs förresten. "Den är inte till för att läsas". << Citat från min svenskalärare. VARFÖR läser vi den då?

 

Simhallen hann jag med innan bion oxå. Dock hade jag världens skavsår som sved som bara den i klorvattnet. Men efter ett tag blev man nästan bedövad som tur var.

 

Pussheeeeeeeeeeeej


Köpte en triss. Vann nästan 100 000 :D En ...

dsc03469 (MMS)

Köpte en triss. Vann nästan 100 000 :D En timme tills jag börjar igen, vi får se vad jag hittar på. Ikväll blir det förhandsvisning på den nya beck-filmen. Ha det!


Play-Doh!

Detta är vad jag pysslade med en dag förra veckan när jag var sjuk! Fick ett stort set av Sara & Magdalena när jag fyllde 18, de tyckte att det passade när jag blev myndig och allt :D För den som inte vet så är play-doh en form av modellera som man kanske kommer ihåg ifrån sin uppväxt??
Fast tyvärr knådade jag de nog inte tillräckligt för den beiga har fått en spricka tvärs igenom hela huvudet nu stackars :o


Haha för mycket fritid?

Övningskörning

Förut idag så hjälpte jag mamma att plantera lite i utbyte mot att vi skulle övningsköra senare, så efter kvällsmaten gav vi oss iväg på lite äventyr. Först åkte vi och tankade, och sen bar det av ut på motorvägen :o Som tur var så var det inte så mycket bilar som var ute och åkte. Sen åkte vi genom Berg och på nåt sätt så hamnade vi vid en camping vid Roxen.




Det fanns en lekplats där och jag blev superglad och klättrade upp i ett fartyg och lekte Titanic! I can flyyyy, typ :D


Massor av vatten.

Pusshej ♣

Braaa Sofi

Jag bara sitter och gör massa annat hela tideeen. Jag fattar inte ens uppgiften? Kan bli lite problematiskt när man ska skriva då kan jag ju säga.

 

32 dagar kvar...................


nuu

Nu ska jag bara ta och skriva klart hemtentamen, dör ju på den! Ska skriva lite skit och sen gå vidare med mitt liv :) Ignorerar tankarna på historian för tillfället.

 

Hejs!♦

 

Amanda, jag & Madeleine på mitt 18-årsfirande^^ Älskar er!♥


Tur

Blev lite rädd när jag såg den här Googlebilden. Men som tur är så är ju vi i Sverige lite mobbade, så vi firar inte förrän den sista söndagen, tur! :)


hemtentamen

Sitter och skriver på min hemtentamen i trafikantutbildningen. Eller ja, jag har tagit en liten paus. Hm. Har ingen som helst aning hur lång den ska vara eller nånting, kanske skriver flera sidor för kort/långt. Men sen så vet jag inte heller vad jag fick på mitt senaste prov, tänk om jag fick g, då är det antagligen helt onödigt att jag sitter och skriver mvg-nivån på detta? Vem vet. Skriver för säkerhets skull I guess. Men är inte klar med vg delen än ><

 

Och har en historiasak jag måste skriva på oxå. Ska ha handledning imorrn så då måste jag ha nåt att visa upp. Syfte, frågeställningar, metod, avgränsningar med mera med mera antar jag.

 

Och mitt rum är fyllt med massa saker, får paniiik.

 

Men mina naglar är fint turkosa/ljusblå :D ♥


j m i

Jag mår illa.

not

Jag gillar inte vädret. Ska detta kallas försommar? Får hoppas på att själva sommaren blir desto bättre då helt enkelt.

 

Idag har det inte hänt mycket. Måste egentligen plugga, men blir inget gjort. Går bara runt typ.

 

HEJS.


Hemma

Nu har jag superont i ögonen, måste ta ut linserna. Snartsnart.

 

Idag har det varit onsdag. Om ni hade missat alltså ;) Fick världens näsblod mitt på dagen, vägrade sluta! Jag bara satt vid en dator i bibblan och så kände jag att det kom. Var tvungen att gå till skolsyster eftersom att det vägrade sluta, fick sitta med en "is"påse jättelänge medans hon försökte hitta blodstillande vadd (tång och grejer i tror jag). Hon var borta superlänge, men sen fick jag det iaf. Missade ändå hela franskan, var mer än en vecka sen jag var på en franskalektion nu.. Men usch, hatar näsbloood.

 

Vi har delat på vår PAgrupp nu, vi gav upp vår förra idé. Men den vi har nu känns bra!

 

Ska nog sätta upp min hylla sen? I hooope.

Pusshej.


---

Jag är trött. Det är sant. Duschade nyss, skönt.

 

Känns som om hela livet står på paus.

 

Hejs.


Ajajaj

Det går inte bra, tralala.


mmMmm

Varför ska jag veta vilka jordar som passar bäst att odla majs på =O

Ojojoj.


GEO A

Geografi A. Har prov imorgon som i princip bestämmer mitt slutbetyg i kursen eftersom att vi tydligen inte ska ha någon mer examination. Men jaaa... Ska börja nu typ! Att plugga alltså. Menmen.

 

Idag så har jag haft svenska, geografi, matte, psykologi & kultur- och idéhistoria. Fick som tur var sluta lite tidigare ifrån kui:n, skönt! Sen handlade jag & pappa lite och sen så åkte vi hem. Mycket spännande.

 

Nae mot sängen, ska försöka att inte somna ner i böckerna!

 

Hejjjs.


tisdag

Längsta dagen idag, slutar tio i fyra. Usch, 8 timmar i skolan är ju för mycket! Ingen håltimme idag heller, utan bara en massa lektioner. Tex matte. Booorde jobbat med det när jag var sjuk, men icke.

 

Nu måste jag borsta tänderna osv:)

Hej svej!


- bluuud

Sitter här och kan knappt andas. Detta pga att jag inte kan snyta mig. Eftersom att jag har haft näsblod som vägrar sluta ungefär. Hatar näsblod. Vet inte om man kan ta nässpray? Men tror jag måste det för att kunna somna faktiskt.

 

Idag var jag då i skolan. Började dagen med ett prov i trafikant. Det var svårt. Jag gjorde mitt bästa iaf, mer än så går ju inte.

 

Sen hade jag psykologi, mentorstid & histora B. Asså PÄR! Haha min historialärare, han är för skön alltså. Helt galen/rolig utan att veta om det många gånger. Bara man ser honom så börjar man skratta typ :D Haha.

 

Efter skolan blev det ner till tornby för att köpa det där specialverktyget, hoppas att det funkar nu!! Sen in till stan igen för att kolla på Johnossi som spelade några låtar på Skivlagret. Liiite skillnad från spelningen på P&L kan man ju säga ;)

 

Men nuuu ska jag göra nånting, sen ta nässpray & hoppas på det bästa.

 

pusshej!


:D

Jag har efter typ en månad, kanske mer, äntligen fixat problemet med att mitt cpu alltid ligger på 100%!! Vet faktiskt inte vad det står för men det handlar ju om hur många processer som är igång samtidigt och så. Och när den ligger på hundra går det väääldigt långsamt. Allting. Tex min snabbsökning med Windows defender tog cirka ett dygn att köra igenom.

Meeeen, nu hittade jag ett nytt ställe där det stod om andra processer än de jag sett förut. Då ser jag att Voddler, filmtjänsten, tar mellan 70-90%!!! WTF. Den skiten fungerar inte ens på min dator. Så POFF så avslutade jag det och så sjönk cpu:n =D Var tvungen att dansa en liten lyckodans. Viruskontrollen som hade varit på i 11 ½ timme blev klar på nån minut. Tyvärr så slutade min internetsak att fungera. Inte lika bra. Den klienten (?) jag brukar använda alltså. Men hoppas att det ordnar sig när jag har startat om och så.

Shit vad mycket datasnack! Jag vet ju inte ens nåt om datorer haha.

Så idag har jag blåst såpbubblor ute i det sköna vädret, kört bil till Mantorp för att köpa plugg till mina hyllor vi jobbar på att sätta upp. Har inte gått så bra hittills. Tänk om man hade haft träväggar tex, det skulle varit mycket enklare. Men imorrn ska pappa köpa ett verktyg som tydligen behövdes, och sen får vi se om det går. Sen så har jag duschat. Och ätit fruktsallad.

Imorrn ska jag till skolan igen som sagt. Nu känns det som att det var jättelänge sen som jag var där. Och det var det ju iof, var där senast i onsdags lunch. Har på ett sätt varit skönt att vara sjuk, herregud hoppas att trean är bättre än tvåan. Men lite mer än en månad kvar, man får kämpa på! Typ. Har prov imorrn, jag hoppas på det bästa.


Kramhejs!

En bild ifrån förra lördagen hos Madeleine :D Kommer flera^^

Köpte en supersöt väska när vi var och han...

dsc03458 (MMS)

Köpte en supersöt väska när vi var och handlade plugg idag :D Jag körde dit oxå med automaten, det gick skapligt bra även fast det var jättelänge sen jag körde. Lite väl nära högerkanten bara x) Skola imorrn. Pusshej


Testar om det funkar med mobilblogg! Det l...

Testar om det funkar med mobilblogg! Det ligger cirka 1000000 saker på min säng. Synd om jag hade planerat att sova där inatt! Har tusen skolsaker, men ORKAR inte! Har två eller tre prov nu i veckan plus alla läxor och arbeten... Menmen. Hejs!


RSS 2.0