Trafikantutbildning

Imorgon är det ju dags för en ny iv-valsperiod! Från början var det tänkt att jag skulle ha frisör, men jag ångrade mig och kände att jag skulle ha mycket mer nytta av trafikant. Så jag gick till syv, och det fanns en plats kvar! Världens tur, så imorgon ska jag till ljunkan och kanske lära mig några nya vägmärken?? Då återstår det bara att få mamma & pappa att köpa en vanlig bil med växlar så att jag kan ta övningsköra oftare.




Hejs!

H&M

Vi har beställt hem lite grejjer ifrån H&M, massa vårfint som verkligen får en att längta till varmare tider! De första sakerna kommer redan nu i veckan, men en dröjde så länge som till vecka 20! Fast det var ändå bara ett par skor som nog inte går att använda så mycket tidigare än så :)

Ska nog lägga mig ganska snart, även om det kommer att bli svårt att somna eftersom att jag vaknade lite innan halv tolv idag. Men får läsa lite i Hemingway, somnade förut idag efter typ 10 sidor! Haha, illa alltså.

Hejsvej♥

Nu ska jag...


sängen tack


Ska byta om, borsta tänderna, slänga ner allt som ligger på sängen och seeen...

SOVA!

(^_^)

Bokrea

  

Köpte dessa två böcker när vi var på Ikano idag! Det var ett specialerbjudande bara för lör-sön, alla pocket 35kr, riktigt billigt. Vi får se vad jag tycker om Snabba cash, jag gillade ju filmen, men det är ju alltid en helt annan sak när man läser boken. Och så brukar man väl läsa boken innan filmen??

Kommer väl ta ett tag innan jag får tid att läsa nåt annat än böcker som jag blir tvingad att läsa av skolan dock. Har massor kvar i engslskaboken, börjar få lite smått panik :o

Måste försöka vända tillbaka dygnet lite, shit vad klockan var mycket! Trodde att den var max kvart i tolv. Menmen, får försöka fixa klart & gå och lägga mig.

Sov gott♥ 

hemma!

Hemma igen, efter att varit borta flera dagar i sträck. Efter att jag blev hämtat hos Sofie igår lunch typ, så fixade jag lite snabbt här hemma & sen så åkte jag + syster till mormor och morfar :) Myst massor där sen, fikat ungefär 10 gånger antar jag haha. Hemma nu hos min kära dator, skönt att vara isolerad ett tag, men vad skulle man egentligen göra om man inte hade internet?? Känner mig helt handikappad utan google! Om man vill veta nåt om något så är det bara att skriva in ordet i sökrutan, lätt som en plätt.

Nu ska jag kolla runt på alla sidor för att se om världen har ändrats nåt speciellt sen sist^^

Hejssvejs.

Hos Sofie!

Allt försvann nyss när jag tryckte på bakåt-knappen, smart! Sitter iaf i Sofies kök, hon går runt och säger "rör bena framåt", för hon har världens träningsvärk sen hon åkte slalom igår :D

Vi har sett en läskig och en rolig film hittills, plus att vi har gjort chokladmuffins. Nu fixar vi kvällsmat, ciabatta och te. Gott!



Pusshej!

onsdagen

Måste se till att lägga mig så fort som möjligt, ska upp tidigt imorrn! I alla fall om man tänker på att det är lov ;p
Detta är då vad jag ska göra på min minst sagt fullspäckade onsdag:

07.50 - gå upp
09.10 buss in till stan
Kolla runt lite på stan
10.50 Möta Magdalena
11.45 Ki balans på friskis & svettis!
Gå på stan + äta
14.45 Frissan
Träffa mamma & åka till Maxi
Handla :)
Till Madeleine!! :D:D

Ojojoj, hoppas att jag inte missar nån av punkterna, typ glömma att jag ska till frissan x) Mitt hår är superslitet, så det är verkligen på tiden att jag klipper det!

Hejs♥

Iv

Inatt så fixade jag äntligen mina iv-val för nästa läsår! Hade ju funderat ganska mycket på om jag skulle läsa steg 5 i franskan, men jag bestämmde mig för att det räcker med franskan som det är nu. Och dessutom så blir det nog tillräckligt med plugg i 3an i alla fall. Såå, jag valde:

P1 Folkhälsokunskap
PVT Dansträning

Jag hoppas att de är roliga båda två! Som första reserv tog jag teckenkommunitkation A, det gör inget om jag får det på P1 istället :)

Krams!


Snö

Förra inlägget försvann, himla bajs! Orkar inte skriva om allt.

Iaf, var ute med min lillebror förut, och vi byggde snögrottor tex :) Min hade till o med en hylla med en (snö)vas med (döda) blommor i! Dock så tog det ju skapligt lång tid, så man blev ganska trött & kall & blöt, men desto skönare att komma in igen då!

Snart blir det lunch, är superhungrig! Kokt potatis och morotsbiff. Gillar inte kokt potatis så mycket, men det går ju ibland.

Ska läsa min engelskabok sen oxå, måste bli klar under lovet. Har läst 63 sidor av drygt 400. Det var tvunget att vara en "klassiker" om man ville ha högre än G, så därför att det skapligt jobbigt att läsa (gammalt språk). Typ;  Thou dost - You do. Thou art no wman - You are no ??
Mm, ni förstår själva :) "For whom the bell tolls" är det förresten.

Hejs!

haha xD

http://www.youtube.com/watch?v=MMXME2pm83c

Jag brukar oxå ta bort stegen när jag vill att de ska dö :D

Promenix

Vartit ute med syster för ett litet tag sen. :) Det skulle ha blivit en promenad, men det blev mer lek ute i snön. Helt sjukt mycket snö ju, går ända upp till midjan på vissa ställen! Vi gick lite på ett fält med snö upp till låren, jobbigt! Men kul. Det är dock -14º ute, så det var skönt att komma in.

Nu ska jag nog hämta upp lite kläder ifrån tvättstugan.

Hejs♥

Min semla


Här kommer en liten bild på semlan som jag åt i tisdags på semeldagen =) Eller fettisdagen eller vad man nu vill kalla den. Det var en lite annorlunda semla, för det va typ wienerbrödsdeg, alltså massor "lager". Fast inte lika frasig som ett wienerbröd, som en korsning helt enkelt. Riktigt god iaf!

Nu ska jag dra upp dammsugaren nerifrån, lär slå ner massor saker på vägen, lyckas aldrig kontrollera slangen xD

Byyye!

Spotify =D


Har Spotify nu, and I like it! Undrar hur många låtar som finns där egentligen, sjukt många. Sov till halv tolv eller något idag, gick upp vid tolv ungefär. Sen så har jag ätit, städat lite och laddat ner Spotify dåå.

Nu ska jag nog fortsätta med att plocka bort lite av allt skräp som täcker mitt golv.

Hejs! ♥

sooova


Man kan ju fråga sig varför jag inte gick och la mig normalt idag eftersom att jag inte har nåt arbete att skriva på (=D), men dessutom så sov jag ju bara cirka 2 ½ timme igår natt. Men har pratat med världens bästa Madeleine på msn, så det har varit mycket skoj =D ♥

madeleine säger (00:59):
   det var ngon som kastade någon på mitt fönster
   det var pilien
ifos säger (00:59):
   PILIEN????
   :D
madeleine säger (00:59):
   hahah jaa
   fan va rädd jag blev
   ofta dom kastar saker på mitt fönster
ifos säger (00:59):
   hahahha nån kastade NÅGON på ditt fönster? XD
   stackars människa :o
madeleine säger (01:00):
   hahaha ja


HAHAH :D good niiight, sovmorgon here i come!



TACK


Äntligen klar med båda äckliga arbetena :D Här ovan ser vi en fin liten ihopklippt bild i paint haha. Först blev jag klar med historian. Sen skrev jag på geografin. Deadlinen var ju då alltså fredag. Typ 23.55 skulle jag maila in den (vadå sista minuten liksom). MEN vad händer? Filen är för stor. Fick världens panik kan jag ju tala om. Tog bort två bilder i panik och skrev att han fick hitta de själv genom att kolla i källförteckningen x) Skickade iväg det 23.59! Ajajaj. Skönt att vara klar! Kan äntligen få en hel natts sömn :)

Pusshej!

Lov?

Nu är det lov egentligen, men måste ju blir klar med de jävla fucking äckliga bajs-arbetena först. Lite feber, mycket huvudvärk. Tog en 400mg värktablett för nån timme sen, men nejnej, huvudet gör ont i alla fall. Inatt vill jag sova mer än knappt tre timmar!

Men jag ser faktiskt ljuset i tunneln angående historian. Geografin väljer jag att inte tänka på för tillfället.

Glatt lov till alla er andra ♥

...---...


Detta kommer vara jag imorrn. Känner att jag inte kommer längre för tillfället, måste nog sova lite om jag ska orka med att andas imorrn. Måste skicka in båda mina arbeten innan klockan 23.59, och jag har seriöst världens ångesten för det. Haft det nu i en vecka typ, orkar verkligen inte med skiten, då skulle jag gjort detta för flera dagar sen. Har haft chansen att kunna jobba lite mer än vad jag har i alla fall, men jag har ingen ork/motivation/någonting. Sekunderna tickar.
Mitt huvud gör galet ont. Känner att jag måste gå till skolan. Skulle helst bara ligga i sängen tills det blir sommar eller åtminstone tills livet blir lite bättre.

Hejs och god natt, typ.

panik

Det går inte bra. Får ont i hjärtat av sånt här.

It's incredible.


Se ovan hur bra det går med pluggandet. Får väl vara uppe hela natten antar jag? Förut åt vi hemgjord pizza, på  min var det ketchup, banan, ananas, ost + krydda. Mycket god kombination om jag får säga det själv!

Måste skriva historian nu , den har högst prioritet. Varför började jag inte med den?

Hejs.

Omelett är lätt


Åt lunch tillsammans med mamma förut, hon är ledig idag. Blev lite omelett med potatis, morötter, tomat, ärtgroddar och bladpersilja. Enkelt & gott!

Nu ska jag försöka fortsätta med plugget, jag är så seg på att skriva, fastnar alltid på en sida, eller så hakar jag upp mig på att försöka hitta en bild som visar precis vad jag vill. Menmen.

Ha det ♥

geografi


Måste skriva klart både geografin och historian idag. Då menar jag verkligen måste, inlämningsdagen är imorgon. Geografin behöver jag minst 1500 ord till, helst 2000 till. Historian har jag inte börjat med >< Måste skriva minst 3 sidor där oxå iaf.

Kanske är tur i oturen att jag vaknade imorse och mådde skit. Så att jag kan skriva, men saken är ju den, att hur ska jag kunna koncentrera mig på klimatet/kalla kriget ur olika perspektiv när jag har superont i huvudet, halsen och känner mig allmänt sjuk & illamående?

Strepsil är min bästa vän, nu ska jag skriva!

gäsp


Ska försöka få lite sömn nu, måste bara slänga ner allt skit som ligger på min säng.

Mår sådär, vill inte bli sjuk precis till lovet =( Tror det är skolan, sömnbrist osv.

Hejs!

Hallon + fläder + vaniljvisp = gott


ont..

.. i ögonen. Inte gjort nåt vettigt sen förra inlägget (konstigt då).

Ska släpa mig ner mot duschen, pusshej.

.

jag vill inte ha det såhär

?

varför är jag vaken? varför har jag inte rört mitt geografiarbete? varför håller min hamster på med ett rymningsförsök som låter supermycket, så att jag inte kommer kunna somna? varför funkar inte min tv? varför är det så sjukt kallt ute? varför måste jag vara så negativ?

!!




Pear.


Om sju minuter börjar House, funderar på att ta ett litet päron eller möjligtvis ett grönt äpple att knapra på. Kanelknäcke är ju oxå gott, men är nog mer sugen på en frukt. Har varit sugen på melon jättelänge, men ingen har köpt det till mig :o Vad är det för service i detta hus egentligen??

Idag skulle det tydligen handla om nån med kronisk smärta, vilka program man ser på alltså. Bara massa elände.
Eller okej inte bara, men ändå, i House är det ju alltid nån som är sjuk och de dör ju titt som tätt, inte så uppmuntrande kanske :o

Hejs.

hus då.


Ibland undrar man ju hur mycket som är sant egentligen, jag går nog på det mesta. Ibland förstår man ju dock att vanliga läkare inte skulle göra som han (House), eftersom att han är så himla extrem. Men när de tex visar animationer om vad som händer inne i kroppen så tror jag faktiskt på det, fast det är ju inte alls en dokumentär, utan ett program endast för underhållning. Så allt kanske inte stämmer, det är bara för att det ser så proffsigt ut som jag sväljer allting de säger ;)


Har inte börjat med skiten än. I'm going to hell.

bajs

molnHar seriöst aldrig varit såhär seg med plugget. Jag vet allting som jag verkligen borde göra, men det bara händer inte. Jag väljer liksom att skita i det, varför vet jag inte. Jag bara orkar inte med det.

Men ska försöka nu, ska ju ha tvärdiskussioner om våra arbeten imorrn. Synd bara att jag inte ens har nåt arbete att diskutera?!

Filmen igår var braaa! =) Vi åt på Ming innan, bilder kommer.

Hejsvej nu går jag och hoppar från mitt fönster.

natti

Ska sova nu så att jag kan gå upp o äta risifrutti sen^^ Gott!

Kväll


Från Tunisien 2008 ♥ Skulle inte tack nej till att åka dit igen, värme! Trött på denna kyla, har ju seriöst varit minusgrader i flera månader nu? Två i alla fall, och det är alldeles tillräckligt enligt mig.

Fick lite fina alla hjärtansdagpresenter ifrån familjen, kort på de ligger i kameran, kanske lägger över de till datorn imorrn, så får ni oxå se de. ^^

Borde redan sova men ja, ska försöka släcka innan tolv i alla fall.

Imorgon blir det mat & sedan förhandsvisning med mamma, syster + Sofie. Vi ska se Jim Careys nya film "I love you Philip Morris". Man får en gratis chokladkaka när man går in oxå!


Good night♥

kallt ute kallt inne


Kunnat skriva lite, men har massor kvar. Svårt att koncentrera sig när allt är som det är. Men vad gör man, geografin ska vara klar på onsdag i vilket fall som helst, och historian ska vara klar på fredag. Så är det bara.

Orkar inte skola imorgon, och verkligen inte iv. Två gånger kvar nu, sen är det frisör som gäller. Måste fortfarande gå till ljunkan ><

Vill bara pausa hela livet och åka bort och andas ett tag.


.

orkar inte mer, jag hatar det här

byebye holland



Har inte skrivit någonting på hela dagen. Har jag gjort något vettigt istället? Svar nej.


studiemotivation någon?


Måste skriva denna sak idag! Varför ska det vara så svårt att börja ><

Överraskningsparty!


(Sofie, Amanda & jag. Snodd från Madde^^)

Igår var det firande av Madeleine, som inte visste någonting :D Hon trodde att det bara skulle bli hon + Ronja, men det var massor fler som var där för att fira henne. Det var jag, Sofie, Amanda, Emelie, Gabriella, Maja, Elina, Ronja och tre av Ronjas kompisar. När hon kom in i vardagsrummet så hoppade alla fram och skrek grattis och blåste i såna där flärpar, och stackars Madeleine blev jätterädd och skrek och sprang iväg. Hon blev i alla fall jätteglad även fast vi skrämde halvt ihjäl henne haha :D♥  Älskar dig sötis!

Kommer fler bilder sen när jag lagt in mina på datorn/ jag har fått av andra.

Ställde klockan på 9 för att skriva på geografiarbetet. Har inte börjat än ><

Hejs!


Madeleine 18 år!


Nu är denna underbara människa 18 år!!! =D Tiotusen grattiskramar till dig ♥
Hoppas att din dag var supersuperfin & bra, och att du fick goood tårta.


Vet inte dirket varför jag sitter här, ska gå upp och fem timmar, och jag har inte börjat plugga på engelskaprovet än?! Ska man skratta eller gråta... Får kolla igenom den lite snabbt, sen så behöver mina trötta ögon sömnsömnsömn.


Hejsvej

glass

Smakade denna förut, plus en annan med nån nöt? Båda var riktigt goda, finns för bra pris på maxi nu!

Simhallen imorrn med Sofie :) Kommer vara som en död vante efteråt tror jag, för jag slutar inte skolan förrän 15.50.

Mitt huvud gör ont.

Hejs!

äter

sitter och äter ett päron. fick nyss nya facebook, förvirrad!

.

bajs

till mormor

Nu bär det av till mormor för att fira hennes 74(?) årsdag =) Blir väl fika med femton olika kakor, fem olika bullsorter och en/två olika tårtor. Man behöver aldrig vara hungrig där iaf!

Hejs^^


-



Måste gå och sova depressen av mig. puss

?

Borde man sova? Ja, antagligen. Ska till mormor imorgon för hon fyller år = fika.

Åt mer godis än vad som var nödvändigt förut? Why? Mår bara illa nu ju.

Skrev min rapport, tog i princip hela dagen, iaf alla de ljusa timmarna.

Det är 8 stycken inne på min msn. Är nästan aldrig inne där nuförtiden.

Funderar på om jag ska välja steg 5 i frankska. Trodde jag aldrig.

Bra att Salem gick vidare. Olas hår var inte alls rakt.

Måste verkligen klippa mig. Är för fattig.

Mitt  rum är stökigt.

God natt?

Skridskor

Åkte skridskor för första gången i år förut :D Vi hade hela isrinken för oss själva, skönt! Fast först var det lite problem med att tända beslysningen runtom, men till sist gick det, men lite hjälp hemifrån x)



En bild för en gångs skull! Tycker det är så jobbigt att lägga in kort från kameran o mobilen, fast särskilt ifrån mobilen så är det ju inte så jobbigt ;p

Snart blir det mat framför Melodifestivalen :)

Kraaam^^

mm

Har precis ätit frukost - fruktsallad med äpple, hallon & kiwi + russin, te och knäckemacka. Mycket gott!

Nu ska jag skriva min lilla fina rapport om frukost på 5-10 sidor. "Jippi" Men efter det så ska jag och syster ner och åka skridskor, inte gjort det på ett år ungefär! Så får försöka tänka på det och skriva snabbt (men bra).

Ha det!♥

Love will tear us apart


Frukost


Ska skriva en rapport om frukost & frukostvanor till Mat&hälsan, det enda jobbiga jag måste göra under hela kursen. Ändå så är jag självklart trög, och skriver den först imorgon, och den ska vara klar på måndag -.-
Typiskt mig att lämna allt till sista sekunden! Menmen, får hoppas att den blir någorlunda bra i alla fall, vill ha minst vg i kursen eftersom att det ändå är så lite vi gör. Fast iof så står och faller ju hela betyget på ett enda arbete. Frågan är dock om någon annan ens kommer att skriva nånting?? x)

Själv så älskar jag frukost :D Bästa målet på dagen, brukar se fram emot det när jag ligger och ska sova haha. Knäpp, jag vet :)

Hejs!

Varm potatis



*visar min lillebror hur man lägger in en youtubevideo*

Ska äta hot potato strax nu x)

Friday =D

Äntligen fredag :D Snart blir det mat - klyftpotatis, inbakad sojafilé och sallad och massa gott :) Mums!



Skriver mer sen, kramhejs ♥

osmart

Kom på för bara ett tag sen att jag har massa läxa tills imorrn... Jag är så duktig av mig!

Träffade Sofie idag, kul! ♥ Vi gick och fikade & pratade massor. Jag åt en sesambagel och hon en chokladboll, som alltid ;) Bussen kom sedan i tid :o Blev riktigt förvånad!

Måste försöka lära mig glosor, engelskan går före franskan...


Hejs!

trött!

Hade tänkt att plugga, men fastnade framför Super size me. Sett den en gång förut, men det var länge sen så jag hade glömt bort det mesta. Helt sjuka grejer som de tar upp :o Tex, barnen i usa får friterade pommes, kakor, chips, läsk, saft osv i skolmatsalen. Tänk om det skulle vara så i Sverige, att man åt kakor och pommes till lunch i skolan! 
 

Nu ska jag iaf försöka lägga mig skapligt snart, måste packa lite grejer till imorgon och fixa med saker.

Ska ju vara fadder åt nior imorrn, scary :s

Byyyye

blöt

Nyduschad (och kall) sitter jag här och nördar lite facebook. Är herregud beroende av vissa spel på fb, sorgligt men sant x) Men det är ju bara så himla kul, vad ska jag göra åt saken :p

Känns som om jag har ungefär tusen saker att göra (skolsaker) men har ingen som helst koll på vad som ska vara klart först osv. Måste nog kolla upp det lite närmare. Jag vet iaf att jag måste skriva klart min iv-rapport på lördag, jag har glosor i engelska och franska till fredag (??) engelskaprov nästa fredag, geografirapport osvosv... Det kan ju låta lite knäppt, men jag skulle verkligen vilja ha ett riktigt prov i någonting nu! Vi gör bara arbeten hela tiden. Det känns skönare att skriva ett prov i en timme, istället för att hålla på massor med timmar med arbeten som måste vara 5 sidor långa. Tror bara att vi har haft 2 riktiga prov i hela 2an :o

Nu måste jag nörda lite mer :)

3 feb

Är helt slut! Om jag skulle lägga mig i sängen nu så skulle jag alldeles säkert somna. Somnade till och med i bilen hem ;p Fast på något konstigt sätt kändes det ändå som att det jättelång tid att komma hem..

Imorrn ska jag träffa Sofie :D Skulle gjort det idag, men eftersom att det skulle bli världens snöstorm så fick det bli imorgon istället. Supermånga bussar & pendeltåg var ju inställda, tror inte att så många är vänligt inställda till östgötatrafiken för tillfället. Jag hoppas att jag kommer hem imorrn kväll iaf, det har ju inte gått så bra de senaste gångerna jag har åkt sjubussen. Får ta bra skor??!


Hejsvej^^

söt =D


HOUSE!

Första programmet efter säsongsuppehållet, idag klockan 21 =D Sooom jag har längtat!

Blev lite vaniljglass + hallon för att fira det & min vegetarianfödelsedag, vilket sammaträffande!



Pusshej!

Avatar



I lördags så var då även jag och såg Avatar, som typ alla har sett nu. Eller kanske inte, men väldigt många iaf :) Den var bättre än vad jag trodde att den skulle vara faktiskt! En film med massa blåa snubbar i, jag var ju skapligt kritiskt innan jag sett den ;p Men jag hade ju ändå hört mycket bra om den, så var nyfiken på att se om det stämde. Bra var den! Kanske lite i längsta laget, men bara lite. Sevärd^^


Kanske ska hämta ut biljetter till förhandvisning på den nya filmen "Farsan" på torsdag. Skulle vilja gå, men förhandsvisningen är kl 21.00 nästa onsdag, och frågan är ju om nån är frivillig till att hämta oss i stan vid halv elva nånting, kanske inte :( Jag hoppas så i alla fall!


Hejsvej =)


sleepy

Dags att byta om och borsta tänderna, tar ju alltid en evighet för mig att komma i säng på kvällen (fattar inte vad jag har för problem?!) Är i alla fall väldigt trött, och huvudvärken sitter kvar trots painkillers, får se hur jag mår imorgon bitti, det är nämligen skola eftersom att värmeproblemet tyvärr är löst.

Imorgon har jag varit vegetarian i ett år! =D Och dessutom så startar House igen efter uppehållet, perfect.

Goood natt på er!

Dramatic look


icecream


Glassis snart! Me like :)


bra val


Fick ett telefonsamtal nyss som gjorde så att jag verkligen var glad över att jag inte gick till skolan idag. Alla lektioner är inställda eftersom att det har blivit något fel md värmen i skolan! Så sjukt fail ;p
Så här står det på vår hemsida:

"2010-02-01

På grund av ett läckage i Folkungaskolans värmesystem är innetemperaturen så låg, att skolledningen beslutat att ställa in alla måndagens lektioner.

I nuläget vet vi inte när felet kommer att vara åtgärdat.

Informationen kommer att uppdateras senast kl. 16 i dag
- måndag 1 februari - men vi räknar med att undervisningen kommer att vara igång som vanligt under tisdagen."

Tur i oturen kan man väl säga. Nu ska jag gå ner och försöka få nåt i mig..

Hejsvej!


mår som skit

Vaknade och mådde inte bra, gick dock upp ändå för att se om det skulle bli bättre. Det blev det inte, snarare sämre. Mår väldigt illa, ont i huvudet, är yr & svimfärdig =/ Usch, ska försöka få lite sömn nu, vet inte om jag kommer lyckas... Det enda "positiva" är att jag bara missar två lektioner eftersom att psykologin var inställd idag.

Bye!

RSS 2.0