Valborg

Ja glad valborg på er! Känns verkligen som vår ute nu, sköna temperaturer har det varit på sistone + att allt börjar bli grönt! Det har bara kommit helt plötsligt, man är inne några dagar och sen så har bladen slagit ut helt på björkarna!

 

Imorrn vet jag inte riktigt vad som händer, ska försöka friska på mig ännu mer. Febern är nog borta nu, men hostan och snuvigheten hänger med. Tog nyss nässpray iaf. Jag vill sätta upp ett par hyllor som jag köpte på IKEA när det nu var, men vi får väl se om det går imorrn. Det finns vissa problem med mina väggar och så.

 

Pusshej!!

 

 


Hur många liter snor kan en person snyta ut på ett dygn?

Dagens fråga.

 

Idag har jag som alla andra dagar varit tvungen att gå upp tidigt för att sjukanmäla mig. Det jobbiga som följer med att det är skönt att kunna göra det själv. Och tjejen som tar emot samtalen viskar alltid. När man väl får tag i henne vill säga, det är antingen upptaget eller så går inte telefonnummret att nås just för tillfället. Menmen.

 

Sen gick jag och la mig igen, slummrade i några timmar. Sen så har jag läst klart svenskaboken, den var mycket mycket bra.

Rekommenderas!

 

Jag har oxå lekt lite med Play-Dohn som jag fick i present haha :D Gjort superfina saker (of course) kanske slänger upp nån bild, kanske inte.

 

Åt nyss mat: pommes, morotsbiff och sallad. Nu har 60% av familjen dragit till en majbrasa. Och här sitter jag och hostar. Istället för att va i Rappestad :(

 

Nu vet jag icke vad jag ska göra. HEJS!


Torsdag

Jag gillar icke att vara sjuk. I tisdags och halva onsdags var jag i skolan, men vid lunch igår så var jag tvungen att sjukanmäla mig och gå hem, för mådde helt enkelt inte bra alls.

 

Nu sitter jag här, har missat ett nationellt prov och dessutom så håller jag på att hosta upp lungorna. Så antagligen blir det att ligga hemma och deppa på valborg istället för att träffa finaste vännerna :(

 

Har precis duschat vilket gör att man känner sig lite fräschare iaf. Men nu ska jag ner och ta ännu en tablett mot värk/feber. Haha shit vilket självömkansinlägg. Jag lever ju!

 

pUSSHEJ.


sjuk

Idag har jag varit hemma eftersom att jag är sjuk :( Feber, hosta, hals- och huvudont har gått upp och ner under dagen. Jobbigt. Stor som jag är så ringde jag och sjukanmälde mig själv, *stolt* haha.

 

Inte skrivit på ett antal dagar, har haft så mycket roligt för mig :D (okej, igår & idag har jag bara inte orkat) Skriver mer om det imorrn? Då jag förhoppningsvis orkar lägga över bilderna ifrån kameran oxå.

 

Idag har jag druckit honungsvatten, sovit, bakat ett bröd, sett på tv, läst reklam, suttit här, fixat lite smått i rummet, läst bok och knarkat ibumetin. Hittade tyvärr inga halstabletter förrän precis nyss.

 

Jag vill gå till skolan imorrn! Men jag vet inte om jag kan det. Får se hur det känns imorrn bitti. Har iaf en timmes sovmorgon. (Fast om jag ska till skolan måste jag duscha) Men imorrn så är det sista lektionen som vi leker På Spåret, och vi kanske vinner! Plus att det är Free Cone Day. Men jag går till 16 så jag vet inte om jag orkar...

 

Puuusshej!


FÖDELSEDAG

Haft en jättebra födelsedag :) Startade väldigt förvirrat, en kompis ringde precis när jag fyller (01.03) och skulle sjunga en sång för mig. Men trött & förvirrad som jag var så trodde jag att det var jag som hade ringt upp henne. När jag hörde att hon sa Hallå? så sket jag dock i det och tryckte bort det xD Haha, vet inte varför, var helt borta.



Sen så fick jag frukost på sängen, baguette med ost och gurka, en blåbärsmuffins med ett tårtljus i och ett glas dricka med limeskivor :) Och sen fick jag några paket på morgonen, tex en banantelefon, ett par svarta jeans, en väska, en glasskopa och en awsome t-shirt. Som alla har kommenterat idag:D

I skolan fick jag två mer eller mindre fina lappar på mitt skåp där det stod grattis, massa grattis av alla kompisar + massa söta sms. Tack för alla sms, blev superglad! ♥ Blev bjuden på kanelbulle + blev sjungen för. Och min mentor kom och tog i hand med mig xD Haha.



Hemma så åt vi supergod kvällsmat. Först jättefin förrätt med roliga frukt & grönsaker fint upplagt. Huvudrätten bestod av hasselbackspotatis, inbakad qournfilé, bearnaisesås och sallad. Och till efterrätt så blev det vanilj- och hallonglass med varma blåbär och hallon, med ett kex och en "kexrulle" nedstuckna i. Mums! Efterrätten var vi dock tvungna att vänta lite med, för alla var så himla mätta. Så däremellan fick jag resten av mina presenter. Massor fint, men kan ge några exempel: fina kläder, en extern hårddisk, en filt, ett litet verktygsset tills man flyttar hemifrån, armband, såpbubblor, kokbok osv. Och sen världens coooolaste grej. Min syrra äger ju då på att måla, så hon hade målat en tavla till mig. En megatavla, jag trodde att den var över en meter hög, men tydligen så var den "bara" 90x70 cm. Det är stort! Tack älskade syster ♥ Superfin, nice, awsome. Galen xD



Nu är jag trööött. Imorrn blir det mer firning efter skolan med Sara & Magdalena, de har bakat världens tårta till mig efter vad jag har förstått :D Det blir spännande.... ;P



Puss på er från en 18åriiiiing!

 

Den här fina fick jag på mailen av Sara :D:D:D När jag håller i en spade så hade vi precis begravt en fisk i ett dike typ kl. tolv på kvällen/natten xD


4 timmar


Om lite mer än 4 timmar är jag 18, galet =O =D


Idag har varit en lång dag, men som tur är så hann jag med bilen hem, så att jag slapp att ta bussen. Nu är jag trött som bara den, måste plocka undan lite saker i mitt rum innan jag kan lägga mig. Imorrn blir det lite firning på morgonen, och sen på kvällen ska vi äta gott och så^^

Måste rusa, ha det!
hejs ♥

vaaarmt

Varmt är det i rummet, och trött är jag. Saker över heeela rummet. Och då menar jag seriöst hela. Skitjobbigt, men blir förhoppningsvis fint sen :) (om några månader xD)

 

Hejs =)


okii

Nuuu vill jag sova, meeen det är saker på min säng. Plus att jag måste duscha. 
Bajs.

IKEA

Blev att åka till IKEA idag trots allt! Köpte lite allt möjligt; två hyllor, papperskorg, lampor, hängare, galgar, flyttlådor osvosv. Så nu håller jag på och fixar i mitt rum, vilket gör att det är kaos. Kartonger, påsar, saker över hela rummet.Ska försöka få in det nya skrivbordet imorrn iaf, men ja, lycka till :)

 

Måndag, tisdag - sen är jag 18 :D Satt och pratade med pappa förut om jag skulle kunna åka med honom hem på fredag. Men sen så visade sig att vi måste ta bussen. Då sa jag nåt i stil med; då kan vi gå på after work innan. Och sen så kom jag på att vi faktiskt kan det! Haha, coolt eller nåt.

 

Har ont i hela kroppen. Usch.

Hejs!


Trött

Är myyycket trött. Har precis fått ner allt som jag lagt på sängen. Men ja, jag vill till IKEA! Eller, jag vill att IKEA ska ringa och säga att jag kan komma och ta varor för hur mycket jag vill. Det skulle vara nice!

 

Imorgon är det söndag! Dagarna känns konstiga nu, känns inte som att skolan är igång på nåt sätt...

 

Kram!♥


Helt normal...

Håller på och fixar och trixar i mitt rum, hittar många mer eller mindre skumma saker. Tex, en liten anteckingsbok ifrån mellanstadiet. I den står exempelvis denna fina text:

 

Susys knäppa dag!

Det hela började när Susy såg att henes syster låg och sov i ugnen. Det brukar inte min syster göra! Iallafall, det fortsatte i skolan. Hennes lärare studsade up och ner som en boll! Det är inte normalt! Sen skrek hennes lärarinna: I'm a dog, I'm a dog, I'm a dog! Så ska inte lärare göra! Och hennes vänner verkade inte heller riktigt friska! De rullade runt skolgården och sjöng konstiga sånger. Susy tänkte: hjälp, var har alla förståndiga människor tagit vägen?! Då kom plötsligt en katt stor som ett hus springande! - Hjälp, hjälp, hjälp, skrek Susy. Hon började springa.

 

Och ja, jag var ett heeelt normalt barn :D haha

 

Hejs!


Goodnight


Black Knight


Friday!!

Sista fredagen som omyndig nu då hehe. Har firat den genom att ta sovmorgon, köpa en kjol på rea (har spanat in den förut, men nu fick jag den för 200 spänn billigare!), ätit glass med bästa vän, vart på en RANDOM tävling, jag & Magdalena kom 4:a, vi ägde! :D haha

Nu är jag jättemätt efter hemmagjorde pizza. Imorrn blir det Maxi tidigt med pappa, ska handlas lite till släktfika nästa helg osv. Är sååå trött, ska sova snart tror jag!

Igår kväll var jag väldigt trött, men skulle ändå läsa trafikantläxan. Ställde alarmet på klockan ifall att jag skulle somna. Och det gjorde jag xD Vaknade 2.50, låg då och sov på böckerna med lampan tänd och allt. Hade råkat ställa alarmet på 2.50 istället för 7.50. Så jag tryckte mig in på alarmet för att ändra till 7.30 så att jag skulle hinna duscha oxå, dock så hann jag bara skriva 07 innan jag somnade! Ofta man ens kan somna så fort?? Som tur var så gick mamma in till mig i morse för att kolla vilken buss jag skulle med. Somnade bokstavligt talat med mobilen i handen, så den har skrikit hela dagen om att den inte har nåt batteri. Bra gjort av mig :)


Puuuss på er!

-.-

Ohhh vad jobbigt, allt jag hade skrivit försvann. Är i alla fall väldigt trött efter den här första skolveckan. Vissa dagar har jag sovit runt 6 timmar, andra runt 2-3. Och det är alldeles för lite för att orka med allt! Så ska försöka förbättra mig på den punkten. Men det är så svårt att slita sig ifrån datorn, det är en magnet i den tror jag :s

 

Imorrn blir det skola, iv på ljunkan, träffa Sofie, sen dra till Elsas för nån typ, tävling? Jag vet inte ens vad det är, men nåt som Evert har dratt med mig på! Tydligen är det pris med oxå, så vi ska sjääälvklart vinna :)

 

Nu får ni drömma sött alla små barn^^

Och akta er för vulkanaskan!

PUSS


torsdag

En kort skoldag idag med endast tre lektioner, det tycker vi mycket om! Särskilt när det är så fint väder ute, då är det ju inte direkt lockande att sitta inne i skolan och sega. Efter skolan så gick jag & Magdalena och åt Bosseglass ute i solen, supermys^^ Massor prat och sen så var det dags för mig att cykla hem. En jobbig sak var dock att sadeln satt alldeles för högt. Har inte använt min riktiga cykel på länge, ska ha en annan på tjejvättern och därför så tränar jag ju med den. Nu så var jag i alla fall tvungen att trampa med tårna i två mil - jobbigt! En annan lite oturlig sak var ju att jag hade motvind nästan hela vägen. Alla gånger jag åkt den vägen i år så har det varit medvind hem, men varför inte ändra vindriktningen just idag? ;)

 

Cyklade förbi blåsippor på vägen hem oxå, var bara tvungen att stanna och plocka några! Vår :)

 

Här hemma så har jag ätit, sett en film och lite så. Inte så mycket mer egentligen.

 

Tror det blir sovmorgon imorrn, sen engelska och iv. Juuust det, har ju läxa till iv:t... Och så måste jag duscha. Men sen så ska jag lägga mig i min nästan nybäddade säng.

Heeeejs och sov gott.♥


Avvänjning

Håller på och försöker vänja mig av alla mina kära Facebookspel... Café World, Hotel City, Countrylife, Pet society, Island Paradise, Restaurant City osv... Men Maffia Wars känns för jobbigt att sluta med! Dessutom så FÅR pappa inte gå om mig! man har väl nån slags heder att upprätthålla.

 

Har precis skrivit det första loggboksinlägget till PA oxå. Så nu börjar det på riktigt. Nästan ett år kvar tills skiten är slut och klar och finito. Undrar hur många gånger man kommer att klaga på det under hela denna tid?! Saken är att vi får inte göra något allt för kul eftersom att jag går sam. Det måste ha en samhällsvetenskaplig metod. Varför 100 poäng plåga?

 

Jag är i alla fall med i en grupp på fem, största gruppen i vår miniklass på 18. Vi vet ju typ vad vi ska göra, vi måste bara hitta den rätta formuleringen. Menmen.

 

Söööömn! Kort dag imorrn, ska cykla hem! Hurthurt. Hoppas på sol!
Sov gott ♥


Dagens puss!

Dagens puss går till min bästa vän! Du är världsbäst♥ Kommer alltid att finnas här för dig, alltid plus lite till. Skulle så gärna vilja kunna ta bort lite av allt ditt onda.

 

Älskar dig Sofie! ♥


1 vecka exakt

Onsdag idag då. Haha nej?! Var helt och hållet säker. Eller wtf :S DET ÄR JU ONSDAG!!! Ojojoj.

Det betyder iaf att jag hade matte, geografi där vi snackade PA, lunch, hål, franska & sist svenska. Kändes som en okej dag i början, sen efter lunch så mådde jag inte så bra. Jag hann iaf med min buss eftersom att vi fick gå 5 minuter tidigare, så det var ju åtminstone skönt! Och vädret underlättar ju!

 

Hemma har jag?? Hjälpt till med maten... Och... Suttit här ett tag. Och kollat runt på IKEA och mätt massa saker i mitt rum. Måste fixa till det alltså. Har sett i princip likadant ut i flera år, bara ändra lite småsaker. Så jag är ganska trött på det! Plus att det innehåller cirka en miljon trehundrasextioelvatusen femhundraniottionio saker!!! Om man inte sett mitt rum så kan man inte ens föreställa sig. Jag slänger liksom inget, har så mycket onödigt. Nu sitter jag liksom och kollar enbart på mitt extremt lilla skrivbord. Jag ser:

 

En mosaikplatta, en ugglebrosch, massor pennor, gamla vykort, en minitärning, massa papper, en rosa leksaksbil, en stor tavla, en död fjäril, massor cd, stenar, en plastblomma, en till stor plastblomma, två vaser, en medalj, en legosak, massor ljus och ljuslyktor, en väderkvarnssouvenir från Öland, en burk med glitter, en tändare, en studsboll, två små hårspray, riktigt bläck, hålslagare, linser + vätska, tre normala kortlekar, en kortlek som är typ 2x3cm, en porslinstomte, tejp, en liten kruka med silvermålad sten, öronproppar, en papperstallrik jag målade i lekis med mitt foto och makaroner påklistrade, ett spagettimonster, knappnålar, tekula, pcspel, reflex, uppblåst ballong, plektrum OSV OSV

 

Jag skulle kunna fortsätta länge till! Och detta är alltså inte vad som finns i hela mitt rum, utan enbart på mitt skrivbord! Ja jag förstår inte heller hur det går ihop. Och mitt skrivbord är liksom 1 meter brett.... Och då tog jag bara vad jag såg, om jag hade stängt laptopen så hade jag sett allt som är bakom skärmen xD HAHA! Ne seriöst, jag är ju sjuk?

 

Så ja, ni kanske förstår. Vill fixa om lite. Få bort massa pryttlar! Fast kommer ändå att ha mer än normalt antagligen haha. Men tex varför har jag en mobil i taket med plaststjärnor, en måne och en stor planet???? Jaaadu ;)

 

 

Ne måste lägga mig skapligt idag! Sov bara några timmar inatt.

Hejs!


Gillar vädret!

En bild ifrån förra året, men de växer i trädgården detta år oxå! Så himla härligt när alla blommor börjar växa, flugorna vaknar & gräset börjar bli grönt! Eller sover flugorna på vintern förresten??!

 

Första dagen i skolan efter lovet då. Fick extremt lite sömn inatt, la mig väl vid 12, men det spelar ju ingen roll om man ändå bara ligger och vrider på sig. Sista gången jag kollade på klockan så var den halv tre. Klockan ringde halv sex, tre timmar senare. Har vart så seg!

 

Men en BRA sak iaf. Jag har fått sommarjobb på kommunen :D Det jag valde på första plats till och med!

 

Nu måste jag lära mig ett helt kapitel matte ><

Hejs!


24.95€

Ne okej,jag överdrev, bara 242,20kr enligt hur kursen för euro ligger nu. Men hallå, jag vill inte lägga de pengarna på nåt jag inte ens vet om det funkar eller inte :O Och jag kan inte ens betala över internet.

 

 

Men nuuu ska jag sova =)


chockande

Va, är skadenivån fortfarande hög fast jag tog bort 15 fel?? Jag lovar att skiten kostar typ 500.


NOOO

Saken har hittat 340 fel, men man måste köpa skiten av Windows för att den ska fixa felen!! Man kan få prova den och fixa 15 fel. Hm, då är det ju bara 325 kvar?!

 

Bajskorvar.


panik

Man ser nog inte vad det står, men skadenivån ligger på Hög. Laddade hem ett scanningsprogram för Windows programvaror nyss, den startade och felen blev bara fler och fler! Först stod skadenivån mellan låg och medel, sedan på medel, och sen upp på hög! Tog den här bilden för nån minut sen, nu är felen uppe i över 200 :S

 

Hjälp?


sista söndagen

Sov riktigt länge idag, skönt mycket skönt! Vaknade upp till en molnig himmel, men väldigt kort efter att jag gått upp så sken solen för fullt :D Det gillar vi väldigt mycket! Ätit frukost, cyklat 2 mil, ätit pastasallad ute i solen på altanen, läst i min bok till svenskan, gått en promenix, bytt lakan osv är vad jag sysslat med idag!

 

Imorrn är det skola igen då... Känns som väldigt länge sen som man var i där! Men ska verkligen försöka rycka upp mig och kämpa på tills sommarlovet, 9 små veckor kvar bara... Särskilt en sak måste jag göra imorgon: lära mig ett helt fucking kapitel i matte, har i princip inte jobbat nåt alls, hade planerat att plugga massa på lovet. Vid såna tilfällen är det synd att man glömmer boken i skåpet. Jag försöker intala mig att det är helt okej att inte få mvg i matte, men det är svårt. Men herregud liksom, vilka krav har jag på mig själv egentligen?

 

Nu måste jag kila & borsta tänderna och sen krypa ner i den nybäddade sängen. Har ju vant mig vid att lägga mig tidigast tolv nu på lovet, men ska försöka att ligga innan 22 nu (yeah right). Man kan ju alltid sikta på det iaf ;)

 

Hejs & godnatt!♣


lördag

Vaknat, tränat, duschat, frukostat, fixat och nu måste jag fixa det sista :D Sen kommer lilla Sofie hit, och sen åker vi in mot staden. Ska bli kul!!♥

 

Puuusshejs


(Sofie, Amanda, Madeleine, Emelie, Elina & jag)

Ska träffa dessa sjukt underbara människor imorrn! Jag vet inte riktigt om vi blir en person kort eller inte, men jag hoppas på att alla kan! Gud vad jag saknar när vi gick i samma klass, det var tider det :D

 

Sett på Benjamin Buttons otroliga liv ikväll, bra! I liked it. Brad Pitt som åldras baklänges, en ganska annorlunda film alltså. Men bra som sagt.

 

Imorrn ska jag upp & duscha, fixa mig och äta frukost, och sen så kommer Sofie och hämtar upp mig ;P Sen bär det av in mot staden! Nu ska jag slänga ner lite saker som ligger i min säng, borsta tänderna och sen lägga mig och läsa lite. Kommer nog vara fast här framför ett tag först.

 

 

So long!


värk---

Har ganska ont i huvudet, inte så kul. Måste ta tag i lite saker, tex städa mitt rum, för det kommer jag inte att ha tid till sen när skolan börjar igen. Ångest med det, men snart så är det sommarlov! Sista sommarlovet :o

 

Gick bra på vårdcentralen som tur var, efter det så handlade vi i Malmslätt. Det är så sjukt kul att handla alltså! Tiggde till mig en tiding oxå eftersom att "jag varit så duktig hos doktorn"^^ Så den blir det nog att krypa upp och läsa sen, men först städning!

 

Puss♥


Julie & Julia

Vi såg denna film förut oxå! (Mamma har hyrt massor filmer) Den var ganska bra, men ett tips är att inte se den när man är hungrig! De håller nämligen på och lagar mat hela tiden ;) Hon på den nedre bilden ska följa en kokbok som hon på den övre bilden gjort för kanske 50 år sedan, och det blir som en utmaning. Hon ska laga 524 recept på 365 dagar.  Ganska bra som sagt :)

 

Nuuu, sov gott!


Kväll

Gud vad trött jag är! Men det kan ju ha sina förklaringar. Vi såg klart filmen sen, den var bra, men ganska ofta slutade jag faktiskt att andas långa stunder, haha. Hade inte klarat av att se den på bio.

 

Imorrn blir det ännu en tidigt morgon, dock inte fullt så tidig som idag. Klockan nio åker vi hemifrån med destination vårdcentralen i Kärna. Känns lite läskigt men det går säkert bra.

 

Jag börjar få mer & mer panik angående kommunjobben?? Imorgon är det fredag, och om de inte lottat ut jobben då så vet jag inte vad. De skulle ha gjort det i tisdags. Jag blir ju nervös! Hoppas verkligen att jag får mitt förstahandsval, men jag blir glad för det andra oxå. Det tredje vill jag dock inte ha! Efter att jag sökt så blev den arbetsplatsen väldigt kritiserad & de som jobbade där hade det inte särskilt bra, så det slipper jag helst.

 

Puss & godnatt

 

 


=O

Paus i filmen för att farfar ringde. Den är superspännande!!! På riktigt alltså, jag håller andan hela tiden i princip. Hade nog aldrig klarat av att se den i 3D! Tror det är typ en timme kvar, vi får se om jag har nåt syre kvar då.

Ha det ♥

8 april 2010

Jag är medveten om att det är helt stört, men jag gick upp 6.45 imorse. Åt knäcke, morot och fil+banan. Fick även nån konstig idé och la kardemumma i filen? Gott blev det iaf :)

 

Sen så cyklade jag drygt 2 mil samtidigt som pappa sprang 1,5 (jag fortsatta längre bort innan jag vände). Dock så tog det ganska lång tid innan jag kom ifatt honom, jag cyklar inte så himla snabbt x) Men det var faktiskt skönt, förutom att jag frös fingrarna av mig i början! Men jag cyklade och sjöng för mig själv, knäpp är jag haha.

 

Sen dusch och sen lite mellanmål och sen slumrade jag till. Klarar inte av tidiga mornar trots allt ;p

 

Om några minuter ska vi se 2012. Hoppas att den är bra!

Hejsvej.


||||||||||||||||||

¡Onsdag om två veckor så fyller jag 18! Galet minst sagt. Funderar på om jag ska upp och cykla imorrn bitti eller inte. Vi får se hur det blir. Min hjälm är så fin, har haft den sen jag var 11 år kanske? Ne har ingen aning faktiskt, men jag har haft samma väldigt länge. Mitt huvud kanske inte växer så mycket ;p Fast iofs så kan man ju spänna ut den, jaja.

 

Sova snart tror jag. Såg Up förut, mysig film! Hade gärna velat se den i 3D.

 

Puss på er.


ute

Varit ute på en liten promenad, skönt! Börjar märkas att det är vår ute. Nu vet jag inte vad som händer, jag hoppas att vi ska äta snart för jag är skapligt hungrig.


En sorglig lapp jag såg vid Berga tror jag det var. Är en berghöna en hönahöna?? Tänk om någon hade ätit up den :o

 

 

Hej.

 

 


Oturligt

Nu har jag loggat in för att kolla om jag fått nåt sommarjobb eller inte så många gånger, att när det verkligen står ett meddelande där sen så kommer väl mitt hjärta att stanna av förvåning. Eller åtminstone hoppa över några slag.

 

Sitter & är skapligt deprimerad, nån som har nåt förslag på vad man ska göra med sitt liv?

 

Hejs.


skit

Hade panik förut, nu har det snarare gått över till känsla av faaaaaaaaaaaaaaail. Skulle leta fram min mattebok för att börja kolla igenom saker och ting. Leta mer, letade ännu mer. Fick panik. Hittar den ingenstans! Antar att den måste vara i skåpet, men varför?? Jag var så otroligt säker på att jag hade den hemma.

 

På tisdag måste jag kunna hela kapitlet, mitt betyg hänger på det! Så jävla dum jag är. Jag är redan jättelångt efter, det hade jag då tänkt göra på lovet + plugga in allt så att det satt.

 

Baaaajs.


EN sista

En sista liten random bild innan jag går och slänger mig ner i min sköna 1.20 säng. Mamma blev glad när hon såg att det fanns vit saltgurka. Jag blev glad för att det var ett så random klistermärke på.

Liksom wtf har locket gjort dig? Är det verkligen nåt som gjorde så att locket förtjänar att dö? Eller ska man bara skjuta locket i typ knät? Eller rakt genom handen? Har då verkligen lock knän eller händer? jag tvivlar.

Och har gurkor tungor?

 

 

 

Och hur hade ens liv sett ut om man hade fötts i östra Indien?


Bilder ifrån ett kök med en dödlig lucka (+övervakning)

Sofie pratar med sin murmur :D

Mycket goda scones. Eftersom att jag går sam & Sofie går HR så bestämmdevi oss för att det var bäst om jag knådade degen. Tack för mjölet Sofie! (Var tvungen att skriva tre gånger, skriver mjälet hela tiden)

 

Mums fillibabba!


Billigt på MAXI (tips)

En ovanligt rolig glass jag åt.


Första grillningen

(vår grill med en eld inuti sig)

Vi kör på på randomness spåret va! Idag så grillade vi för första gången i år (min fina idé!) (Värmen kommer igenom post-it lapparna......) Det blev kött för köttätarna och marinerad qournfilé för mig & syster (the vegetarians). Till det lite pommes, sallad, salt och en gnutta pärondryck med ciderkaraktär eller vad det så fint heter.

 

Det roliga äääär. Att när mamma skulle köpa pärondrycken i affären (maxi) så var hon tvungen att visa leg! Den hade inte ens tillräckligt med % för att få kallas cider, det stod supersmått på den att den innehöll mindre än 1% alkohol... Ja.

 

Sen blev det lite banan med choklad i sig på grillen i folie på det!

 

Hej svej päronspej. Har vart konstigt törstig de senaste dagarna......


7/4-10

jag har lite ont i halsen va. Men. Jag la en hög med post-it lappar under min brännskadade hand. Dock så gör det inte i min vänstra NEJ högra arm nu, aldrig är det riktigt bra!

 

Befunnit mig hos Sofie nu måndag-tisdag! Cyklade dit i måndags i regn/snö, hade full mundering med stövlar, regnbyxor och en regnjacka som var uppdragen över huvudet. Men det funkade! Är väl kanske 3,5-4 km dit. Sen så började vi nörda den fina tv-serien som kallas 24. Den kallas det därför att den innehåller 24 avsnitt, och i varje så handlar det om en timme tex ett avsnitt så händer allt som händer kl 16-17. Ni kanske förstår. NI har säkert sett det. Det hade inte jag iaf, så det blir ju lite skillnad, för oftat hinner det gå flera dagar i att avsnitt! Eller iaf flera timmar. ANYWAY. Vi nördade på, sen nångång däremellan så lagade vi mat. Okej, nu börjar det komma minnen till mig som säger att jag redan skrivit detta i ett tidigare inlägg??? Senare åt vi scones iaf :D Och o'boy, här lyxar vi till det va!

 

Vi nördade extremt mycket faktiskt, så nu har vi bara 6 avsnitt kvar, kanske 5 timmar??? Så det får väl bli nån helg eller liknande. Idag så sov vi länge, skönt! Och innan det så låg vi och snackade skaaapligt länge ;) Sånt får man göra när det är lov! Sen fixade vi brunch och kollade runt på internätet. Och Sofie var GALEN med hennes hund :D

 

Sammanfattningsvis, en otroligt mysigt och rolig och allting dag :D

 

Pussheeeeej (fortfarande sugar rush ifrån o'boyen. Drack typ tre glas!!!! Dricker aldrig det annars, kanske bara bra det xD)


WHY 2

Vidare till ännu en jobbig sak i Sofis liv. Varför kan man inte få veta om man fått nåt jobb av kommunen eller inte??? Det står att utlottningen ska ske runt den 6, men jaaaaaaaaaaaaaa nu är det den 7!! Men antagligen så kommer jag att vara den första att få reda på om jag får ett jobb eller inte, eftersom att jag loggar in varannan minut.

 

Och om man ska klaga på (varför har man annars en egen blogg), så gör min vänstra hand ont pga brännskaka pga att den måste ligga på laptopen som är supervarm pga att min fläkt går på högvarv hela tiden pga att min dator kommer antagligen att stänga ner sig inom en snar framtid. Så jag känner en viss press av att leta fram mina försäkringspapper.

 

SÅ GODNATT gott folk. Tror att kära söta Madeleine redan sover dock :D ♥


WHY

Vi börjar med en av flera upprörande saker. HOUSE HAR UPPEHÅLL TILLS I HÖST. WTF hände där??? Det har inte stått säsongsavsluting eller nånting, ingenting som förvarnar en för detta hemska???!!!! Fy tusan. Vad ska jag göra tills i höst? Funderar på att emigrera till nordpolen, och chilla med isbjörnarna.

 

FHejs!


24


Jag & Sofie ser på 24, vi har sett en skiva av sex! Vi får väl se hur länge vi orkar haha :D
Förut så åt vi kroketter och morotsbiff/chicky bits, mums! Kanske blir lite chokladsås senare, vem vet??

Nu är Sofie borta för tillfället, hoppas ingen har kidnappat henne :o

Hjes!

?!

Varför vaknar man och ser att det är snö ute?? Jaja, det försvinner väl snabbt, hoppas jag.

 

Sitter här med en tandborste i munnen, ska strax springa ner och hämta nåt färdigt veg att ha med till Sofie, sen ger jag mig ut i gråvädret, det typ regnar/snöar och är 2 grader, härligt alltså!

 

Ha det!


söndag

Har inget emot söndagar när det är lov dagen efter faktiskt :)

Idag har det varit riktigt skönt väder, satt ute på altanen i mer än en timme. Där blåste det inte så mycket heller så det var nästan sommarkänsla där! Fick till och med lite färg, även om den inte kommer att sitta särskilt länge.

På eftermiddagen åkte jag och mamma på första cykelträningspasset inför tjejvättern. Blev en liten mjukstart med två mil, höll dock på att få damp i början för att cykeln inte funkade som jag ville. Växlarna ville inte, bromsen tog inte osv. Bromsen ska vi fixa till hoppas jag, är ju lite synd om jag åker med en cykel utan fungerande broms. 

Ska till bästa vän Sofie imorrn :D Ska bli riktigt kul & mys, så därför ska jag snart gå och lägga mig så att jag blir riktigt utvilad. Vi har pratat om att ha 24 maraton (serien), vi får väl se hur länge vi orkar hehe. Turligt nog så ska det ju vara regn, snö, åska imorrn, alltså perfekt filmväder! Fast jag fattar inte hur det kan åska nu :s

 

Hejs svejs!


sleeeepy

Dags att sooova. Mm I like my bed! :)

 


Nice


En riktigt skön dag idag, vädret gillas! Hoppas att det blir lika fint om några veckor^^

Skönt att det är ljust så länge nu.

Pusshej

.

Glad påsk.


Segt

Inte orkat med att skriva nåt på ett tag.

Idag så är det påskafton iaf, mormor & morfar kommer runt 14-tiden tror jag. Då ska vi äta osv, dock så blir det inte nån traditionell påskmiddag, vilket inte gör mig ett dugg ledsen. Istället blir det potatisklyftor i ugn tillsammans med andra rotfrukter, kyckling till köttätarna och qournfilé till mig + syster. Sen antar jag att det blir till att leta påskägg, fast jag har inte sett att de har blivit nerplockade, så vad vet jag?

Påsklov iaf, jag & mina kära vänner bestämde oss för att tjuvstarta lite genom att börja redan på torsdagen. Alla våra lektioner förutom språken hade ställts in/vi hade kompledigt. Och med tanke på hur mycket jag gillar mina fransklektioner så var det ett enkelt val. Så vi hade en jättekul dag med massor andra saker än plugg istället :)

Om mindre än 18 dagar och en kvart så är jag exakt 18 år gammal. Det är ju galet alltså! Och kul. Och läskigt. Och lite annat. Samtidigt så känns det lite, jaha typ. Men det blir skoj.

Min dator har damp :o

Hej svej!

(Sofie, om du läser detta, vi måste bestämma en dag för vårt maraton :D)


RSS 2.0